Het merk Pen1One is in 1986 ontstaan in een een Belgische kleine garagebox en is stap voor stap uitgegroeid tot een kwalitatief motorolie en additievenmerk. Neem een kijkje in onze productcatalogus voor een volledig overzicht van ons gamma en ontdek meer over onze centrale waarden hieronder.

perfection

PERFECTION Het woord « perfection » gebruiken we  omdat we heel kwaliteitsvolle produkten hebben. Voor elke olie, vet of additief hebben wij voor u het perfecte equivalent. We zorgen ook voor de beste service voor onze klanten want voor ons is elke klant koning.

power

POWER We werken met een heel dynamisch team samen en zorgen telkens voor verbetering. De verpakking ziet er nu heel flashy uit en is niet meer weg te denken in de lubricants wereld. De “power” van Pen1one kan je zien in onze felle sterke kleuren die de Belgische oorsprong reflecteren (geel, rood en zwart).

progress

PROGRESS Samen met de kennis van ons team streven we elke dag naar vooruitgang, we kijken altijd vooruit en blijven groeien samen met leveranciers en klanten, onze partners die voor ons heel belangrijk zijn.

Contacteer ons per mail of telefonisch

voor meer informatie

info@pen1one.be of +32 92 27 70 79